Uw auto een andere kleur spuiten in Steenbergen? Of heeft u schade aan uw auto en moet dit worden behandeld en gespoten? Dan bent u bij van Gils Autoschade Steenbergen aan het juiste adres. Van Gils Autoschade Steenbergen behandeld uw schade en heeft de specialisten in huis die dit feilloos kunnen spuiten. Om het mooiste resultaat voor het auto spuiten te behalen, gebruiken wij de beste materialen en lakken.

Vaak is de schade aan uw auto niet eens uw schuld. Het is namelijk meestal de onoplettende. Bestuurder die tegen uw wagen aanrijdt. Schade is nooit leuk, maar in de meeste gevallen kan het wel worden hersteld.

Hoe gaan wij te werk?

Om een auto te spuiten is een zekere hoeveelheid kennis en ervaring nodig. De kunst van Een auto spuiten is niet iets wat je van de één op de andere dag leert. Bij van Gils Autoschade Steenbergen werken specialisten die de kennis en ervaring van het auto spuiten al jaren in pacht hebben. De spuiters kunnen met uiterste precies uw auto spuiten. Het is zeker niet de bedoeling dat het spuiten van de auto mislukt, aangezien het zo een dure handelwijze is. Het gebruik van de beste materialen en lakken zijn een belangrijke toevoeging aan de handelswijze van het auto spuiten.

Spuiten in de juiste kleur

Voor het auto spuiten wordt de kleur van de auto opgemeten door een scanner. Deze kleurenscanner bepaalt de exacte kleur van de auto. Aan de hand van deze meting mengt de spuiter verf in de juiste kleur. Van Gils Autoschade Steenbergen beschikt over een stofvrije spuitcabine waardoor het auto spuiten zonder onverschilligheid afgaat. De (nieuwe) lak van uw auto komt er dan weer prachtig bij te staan.

Auto spuiten Steenbergen

Van Gils Autoschade
Koperslagerij 2 
4651 SK Steenbergen 

0167 – 563 178 

info@vangilsautoschade.nl

Schade? Klik hier!