Uw auto spuiten in een andere kleur? Of heeft u schade aan uw auto en moet dit worden behandeld en gespoten? Dan bent u bij van Gils Autoschade aan het juiste adres. Van Gils Autoschade behandeld uw lakschade en heeft de specialisten in huis die dit feilloos kunnen spuiten. Om het mooiste resultaat voor het spuiten te behalen, gebruiken wij de beste materialen.

Vaak is schade aan uw auto niet eens uw eigen schuld. Het is namelijk meestal de onoplettende bestuurder die tegen uw wagen aanrijdt. Schade is nooit leuk, maar in de meeste gevallen kan het wel worden hersteld.

Om een auto te spuiten is een zekere hoeveelheid kennis en ervaring nodig. Onze spuiters kunnen ervoor zorgen dat uw auto met uiterste precisie gespoten wordt. Het gebruik van de beste materialen en verf zijn een belangrijke toevoeging aan de handelswijze van het spuiten.

Voor het auto spuiten wordt de kleur van de auto opgemeten door een scanner. Deze kleurenscanner bepaalt de exacte kleur van de auto. Aan de hand van deze meting mengt de spuiter verf in de juiste kleur. Door vervolgens de auto in een stofvrije spuitcabine te spuiten zorgt hij ervoor dat de lak van uw auto er weer prachtig bij staat!

auto spuiten

Van Gils Autoschade
Koperslagerij 2 
4651 SK Steenbergen 

0167 – 563 178 

info@vangilsautoschade.nl

Schade? Klik hier!
Auto Spuiten