Dorpelschade komt vaak door bijvoorbeeld stoepranden of drempels. Afhankelijk van de schade is het belangrijk dat het herstel niet te lang wordt uitgesteld omdat de dorpels gelijk in contact komen met al het stof en water op de wegen. Bij dorpelschade kan het gaan om deuken, krassen of scheuren. Deuken in de dorpel kunnen helaas in het algemeen niet uitgedeukt worden zonder te spuiten, omdat de dorpel van te hard metaal gemaakt is. Na het verwijderen van de deukjes zal je dorpel dus in principe altijd opnieuw gespoten moeten worden.

Bij krassen en scheuren is het belangrijk dat het zo snel mogelijk hersteld wordt. Krassen en scheuren kunnen namelijk het plaatwerk van uw auto blootleggen en dat kan lijden tot roestvorming. Roest moet zo snel mogelijk hersteld worden, omdat het verwoestend voor uw auto kan zijn. Als u roest zijn werk laat doen, wordt uw dorpel steeds zwakker en kan zelfs gaan afbrokkelen. Gelukkig is dorpelschade herstellen geen probleem voor de specialisten bij Van Gils die met veel kennis, kunde en de juiste apparatuur de schade zo weer kunnen herstellen.

Heeft u schade en wilt u dat bij ons laten herstellen? Maak dan een afspraak doormiddel van de knop aan de rechter kant of kom langs bij één van onze vestegingen.

Van Gils Autoschade
Koperslagerij 2 
4651 SK Steenbergen 

0167 – 563 178 

info@vangilsautoschade.nl

Schade? Klik hier!