Na een flinke hagelbui kan het zomaar voorkomen dat uw auto hagelschade heeft. Dit kan verschillen van schade aan de lak, ruit, koplampen en kleine deukjes. Gelukkig kunnen deukjes door hagelschade vaak makkelijk hersteld worden doormiddel van uitdeuken zonder spuiten. Dit kan echter alleen als de deuk niet grote is al de diameter van een €2 euro munt. In sommige gevallen zijn de auto-onderdelen zo beschadigd dat uitdeuken en ander herstelwerk financieel niet meer aantrekkelijk is of niet tot een mooi resultaat leidt. Dan worden de beschadigde onderdelen vervangen.

Voor ruitschade geldt ook dat schade kleiner dan een €2 munt vaak nog te herstellen is. Als de schade op de ruit groter is, zal deze in veel gevallen vervangen moeten worden. Gelukkig is dat geen probleem voor de specialisten bij Van Gils die met veel kennis, kunde en de juiste apparatuur de schade zo weer kunnen herstellen.

Heeft u hagelschade op uw auto en wilt u dat bij ons laten herstellen? Maak dan een afspraak doormiddel van de knop aan de rechter kant of kom langs bij één van onze vestegingen.

Van Gils Autoschade
Koperslagerij 2 
4651 SK Steenbergen 

0167 – 563 178 

info@vangilsautoschade.nl

Schade? Klik hier!