Krassen op u auto is erg vervelend en die wil je zo snel mogelijk verwijderen. Afhankelijk van de diepte van de krassen zijn er verschillende manieren om ze zelf te verwijderen. Als het metaal onder de verf te zien is kunt u het laten repareren bij één van onze vestigingen.

Ondiepe krassen

Bij kleine ondiepe lagen waarbij alleen de bovenste laklaag beschadigd is, kunt u dat zelf herstellen. Door met tandpasta over de kras te wrijven. Om zeker te weten dat u met een ondiepe kras te maken heeft, kunt u voorzichtig met uw nagel over de kras heen gaan. Als u merkt dat uw nagel niet op de kras vastloopt, heeft u te maken met een ondiepe kras. De lak is in dit geval niet beschadigd.

Middeldiepe krassen

Een kras die tot de kleurlak van uw auto komt is een middeldiepe kras. Deze kunt u herkennen aan de andere kleur in uw autolak. Om middeldiepe auto krassen te verwijderen heeft u meerdere producten nodig. Het is wel van belang dat u weet welke kleurcode de lak van uw auto heeft. Je kunt de code vinden in je onderhoudsboekje én op een VIN-sticker die op meerdere plekken op de auto is geplakt.

Krassen laten verwijderen

Bij diepere krassen op uw auto is het vaak het beste om het bij een gespecialiseerd bedrijf te laten verwijderen. Het is belangrijk om diepe krassen snel te laten herstellen. Als u daar te lang mee wacht kan er namelijk roestvorming ontstaan. Naast dat roest er niet mooi uitziet is het ook nog eens erg slecht voor uw auto. Gelukkig kunnen de specialisten bij Van Gils die krassen zo weer opknappen. Met veel kennis, kunde en de juiste apparatuur is de schade zo weer hersteld.

Heeft u schade en wilt u dat bij ons laten herstellen? Maak dan een afspraak doormiddel van de knop aan de rechter kant of kom langs bij één van onze vestegingen.

Van Gils Autoschade
Koperslagerij 2 
4651 SK Steenbergen 

0167 – 563 178 

info@vangilsautoschade.nl

Schade? Klik hier!